Het Vrijgezellenfeest.

 

Voor de foto's klik op het plaatjes.

 

Op zaterdag 07-07-2007 moesten wij stipt om 15.00 uur bij Edwin & Kim zijn, voor Edwin zijn verjaardag, Winni en ik vonden het zaakje stinken. We reden toevallig via een andere weg naar Grave en wat zagen wij staan daar bij de supermarkt, een hele club vrienden, toen stonk het helemaal. Maar ja, niks zeggen en gewoon bij Edwin naar binnen stappen, niet lang daarna kwam dus de hele club aanzetten, was erg lachen.

Even een drankje en dan op pad, We liepen naar buiten en daar kregen we de schrik van ons leven: Winni zijn mooie auto met spray bespoten, hij kon wel janken, "maar" zei Kim "als we terug zijn dan gaan we hem wassen, het komt goed". Ja Ja.

Winni ging met de mannen mee en ik met de dames. Geen idee wat ons te wachten stond. Via diverse omwegen en dorpjes kwamen we uit in het o zo bekende Mill, Fitland was de aangewezen locatie voor ons vrijgezellenfeest.

Na een lekker bakkie thee en een gebakje kregen we sportkleding van Monique, Hellup, wat gaan we dan toch doen.....,

We moesten van de ene ton naar de andere, zonder de vloer aan te raken. Het was nog moeilijk ook. Het geheel heeft leuke plaatjes opgeleverd. Na deze inspanning gingen we een rustiger spelletje doen, Jenga met Hints, dat was lachen.

De foto's vertellen het verloop van het spel.

Na de Jenga toren mochten we nog wat sporten, beetje Badmintonnen en Squashen.

Aan het eind van al deze inspanningen stonden de douchjes al op ons te wachten, heerlijk.

Na deze opfrissing gingen we naar het restaurant "Des Werelds" voor een heerlijk buffet.

Dat was een gezellige happening, er was een zanger, eigenlijk voor een 50 jarige bruiloft of zo, maar wij zongen meer mee met die man dan die andere mensen, vooral Michel had het hoogste woord.

Nog wat gezellige uren in Grave. Het was een waanzinnige dag.