De Trouwdag

 

Op donderdag 19 juli gingen we naar Hotel Hampshire Inn - Dormylle Mill. Aangezien mijn ouders in Amsterdam wonen en ik wel uit huis wilde trouwen, hebben we ze een dag eerder naar Mill laten komen. We hebben s'avonds heerlijk met pa en ma in restaurant Des Werelds gedineerd. Dit alles zit in het complex van Fitland. Na een best wel nerveuze en woelige nacht, alvast in de bruidssuite, waren we al voor de wekker wakker. 20 juli, om 7 uur kwamen Kim en Rian om te helpen met aankleden, Winni mocht niks zien dus ik was verhuisd naar een andere kamer. Kapster Brenda kwam om mijn haar mooi te kappen, er werd een ontbijtje gebracht, kortom alles was perfect geregeld.

Snel om 08.30 naar kamer 201, het ouderlijk huis, om 9 uur kwam Winni mij halen, we keken allebei onze ogen uit, wat zagen we er mooi uit!!! de chauffeur, fotograaf en cameraman Berry waren er ook al om alles vast te leggen.

2 foto-albums met reportages, 1 van de fotograaf en 1 van de chauffeur 

      

De mooiste trouwfoto's van de fotograaf zijn in een houten boek verwerkt.

 

 

Na de reportage gemaakt te hebben, ondertussen begon het te spetteren, kwamen we terug bij Fitland, daar waren de familieleden, getuigen en andere genodigden al aangekomen, snel gedag zeggen, wat eten en drinken, om daarna weer in de auto te stappen richting Trouwkapel "O.L. Maria ten Hove" alwaar "Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand" Frans Muller de ceremonie zou leiden. Dhr Muller deed het erg leuk, vertelde over het ontstaan van de Kapel, maakte van het serieuze gedeelte een mooi verhaal, kortom perfect. Net na het Ja-woord kwam er een donderslag, ons huwelijk was ingezegend. Als muziek stuk aan het eind hadden we gekozen voor You van Ten Sharp (Klik HIER als je het nummer wilt horen)

Hiernaast de foto's van

 

Zo de spanning was eraf, met de dag-gasten gingen we weer naar Fitland, daar hadden we een gezellig zaaltje voor de middag. Lekker taart eten en champagne drinken. Beetje kletsen, kado's uitpakken en daarna lekker eten, er was een grill-buffet, zo goed verzorgd en lekker, vooral de toetjes.

kijk maar snel naar de foto's

 

Na het eten was het bijna tijd voor HET feest, We hadden er echt veel zin in, goede locatie, waanzinnige band "Total-Eclipse", leuke gasten, dus er kon niks mis gaan. Nog even de openingsdans oefenen, jawel 2 hele lessen gevolgd, de eerste mensen druppelde langzaam binnen, de bedoeling was dat de mensen voordat ze de zaal inliepen eerst wat zouden schrijven op spiegels, die de vorm van wolkjes hebben, daarna zouden ze een ballon krijgen, het idee daarachter was, dat wij langs alle mensen met een ballon zouden gaan, zodra we ze begroet hadden werden de ballonnen opgelaten, conclusie, na een uur hing het plafond vol ballonnen, leuk voor de opruimers. Het liep allemaal perfect. De openingsdans op Lionel Richie's Angel ging ook goed. (linkje op You_tube)Het dansen ging de hele avond wel goed, maar een paar keer op elkaars tenen gestaan.

  Foto's van het feest

 

Rond 4 uur gingen we "slapen", aangezien sommige het leuk hadden gevonden om ons bed te versieren met broodkruimels. Er bleven een aantal gasten slapen in het hotel, dus zaterdagochtend hadden we samen een gezellig ontbijt, waarna wij naar huis reden en daar rustig de kado's en kaarten gingen bekijken. Zondagnacht vertrokken wij op huwelijksreis, maar das een ander hoofdstuk.

We hadden ook nog weggooi-camera's op de tafels gelegd, hier zijn ook leuke foto's uitgekomen, we kunnen niet alles laten zien, overige foto's, trouw-album en de trouw-dvd zijn natuurlijk te bewonderen bij ons.

Bij deze willen we iedereen bedanken die op 20 juli 2007 heeft bijgedragen om het voor ons een onvergetelijke dag te maken.