Hoe het allemaal begon.

 

Wij leerde elkaar kennen in het voorjaar van 2003, vanaf het begin waren we niet bij elkaar weg te slaan, de afstand tussen Amsterdam en Malden werd wel steeds langer, zo leek het. Dus het gevolg was dat ik met heel mijn hebben en houwen, inclusief Poema & Cheeta, eind november naar het oosten vertrok. Gelukkig is er ook hier werk voor een douanedeclarant. Op 4 mei 2004 kregen we de sleutel van ons nieuwe huis in Cuijk.

Elk jaar gaan wij op vakantie naar Zwitserland, zo ook op 10 augustus 2005. De afspraak was dat ik de Eggishorn op zou klimmen, tocht van 4 uur voor de ervaren loper. Als we dan op de top aan zouden komen, zou Winni mij ten huwelijk vragen, helaas wilde mij knie niet meewerken en besloot ik om alleen het laatste stukje naar boven te gaan, er gaat een kabelbaan redelijk tot aan de top. Ik dacht, dan maar geen aanzoek, wat ik niet wist is dat Winni al lang besloten had mij toch te vragen, aangezien we altijd met een groep op vakantie gaan waren er getuigen genoeg. Alles is vastgelegd op film en foto.

Dus het laatste stuk naar de top werd ik praktisch gedragen, geduwd, getrokken, o o ze wilden me allemaal zo graag naar boven hebben. Eenmaal boven werden Winni en ik geloodst naar het bronzen kruis, alwaar Winni mij vroeg: Wil je mijn vrouw worden? Mijn antwoord was natuurlijk JA.

Ellen